Karolína opanovala turnaj v Brisbane

Famózní začátek roku 2017! Karolína Plíšková na turnaji v australském Brisbane zválcovala všechny soupeřky a ve finále si poradila s Alizé Cornetovou 6:0, 6:3! Karolína tak získala svůj sedmý titul na okruhu WTA. Před blížícím se úvodním grandslamem sezony se nachází v úžasné formě.

Do prvního setu Plíšková vlétla jako uragán, na kurtu strávila jen 19 minut a soupeřce nadělila kanára. Za celou úvodní sadu ztratila jen pět výměn. Zdecimovaná soupeřka si na kurt zavolala kouče, ale ten jen konstatoval, že se s tím nedá nic dělat. Česká mašina hrála prostě skvěle. Karolína se prezentovala precizními akcemi, našla ideální balanc mezi přesností úderů a optimální razancí.

„Karolína evidentně někam spěchá, ale to nám nevadí.“ - Vojtěch Bidrman, komentátor

Druhý setu už byl o něco vyrovnanější, ale stejně Karolína působila nezastavtitelným dojmem. Francouzské soupeřce nedovolila ani jeden brejkbol, stejně jako po celý turnaj tak i ve finále výtečně servírovala. Po prvním podání ztratila jen dva míče, měla 90% úspěšnost. Dohromady nasázela 30 vítězných úderů a zcela zaslouženě turnaj v Brisbane ovládla.

„Děkuju trenérovi Davidu Kotyzovi, byl to náš první společný turnaj a myslím, že to nebylo špatné.“ - Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se po triumfu v Brisbane posouvá ve světovém žebříčku na páté místo, zpátky před Slovenku Dominiku Cibulkovou. V Brisbane odehrála na okruhu WTA své 17. finále a do sbírky přidala sedmou trofej!

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři