Plíšková je v Indian Wells ve čtvrtém kole

Karolína Plíšková zvládla i své druhé vystoupení na svém oblíbeném turnaji v Indian Wells. Ve třetím kole si poradila s Rumunkou Beguovou a po setech 6:4, 7:6 postoupila do další fáze. Její soupeřkou teď bude Timea Bacsinszky.

Skóre prvního setu vypadá na první pohled vyrovnaně, ale už v něm Karolína jasně dominovala. Rychle si vypracovala náskok 2:0, pak o něj sice přišla, ale v dalším průběhu už si svůj servis držela naprosto suverénně. Při podání soupeřky měla naopak neuvěřitelné množství šancí, ale na využití dalšího brejkbolu si musela počkat až do 5:4, kdy proměnila druhý setbol.

Také druhý set začala Karolína lépe a aktivněji a ujala se vedení 3:1. Jenže získaný brejk vzápětí nedokázala potvrdit, prohrála dokonce čtyři gemy v řadě a situace se rázem začala komplikovat. Pak ale nastal další obrat, Karolína odvrátila dva setboly a druhá sada dospěla až do tiebreaku. Ten ovládla česká jednička a po vítězství 6:4, 7:6 rozdávala úsměvy na všechny strany. „Byl to hodně těžký zápas, hrály jsme přes dvě hodiny. Zítra mám volno, na další soupeřku se připravím dobře,“ zhodnotila Plíšková.

Ve 4. kole bude další překážku znamenat švýcarská tenistka Timea Bacsinszky, která má v nohách tři a půl hodiny dlouhou bitvu s Bertensovou. Karolína se s Bacsinszkou utkala v kariéře celkem třikrát, po dvou porážkách zapsala vítězství v loňském fedcupové klání, kdy zvítězila přesvědčivě 6:4, 6:2.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři